Anyị na-enyere ụwa aka ito kemgbe 1998

Mpaghara ntinye nke scaffolding ringlock na South East Asia

Ulo oru nke scalock ihe mkpuchi na South East Asia

 

Akụkụ bụ isi nke mkpọchi a na-etinye scaffolding na "ringlock ring plate", a na-ejigide okporo osisi scaffolding na efere, a kwadebere ya na nkwonkwo, a na-ejikwa bolt ahụ dị ka njikọta iji mepụta a mkpọchi scaffold. Kinddị ascaffolding ejirila ọtụtụ mba na Europe na America ruo ọtụtụ iri afọ. Ma ẹkenam ka Southeast na 1980s na ọ bụ ọhụrụ ụdị oru oma na mma scaffolding ngwaahịa.

ringlock scaffold-2

 

Atụmatụ nke ụdị ọhụrụ scalock ihe mkpuchi:

 

Multi-ọrụ; Dịka ihe owuwu a kapịrị ọnụ si chọọ, ọ nwere ike ịmepụta otu ahịrị, eserese okpukpu abụọ, ogwe nkwado, kọlụm nkwado, ogwe ihe eji ebuli ihe na ngwa ndị ọzọ na-arụ ọrụ dị iche iche dị iche iche dị iche iche na oke chọrọ, enwere ike ịhazi ya. Ngwunye usoro ike dị ike ma bụrụ nke a pụrụ ịdabere na ya.

 

Akwa arụmọrụ; mgbakọ na nkwụsịtụ ọsọ bụ 4-8 ugboro ngwa ngwa karịa ngwa ngwa ngwa ngwa, na-ezere bolting na rụrụ fasteners, na-ebelata ike ọrụ, na ihe niile echichi na dismantling usoro naanị chọrọ hama iji wuchaa.

 

Ibu amị buru ibu; efere dị gburugburu nwere nkwụsi ike ịkwa osisi axial a pụrụ ịdabere na ya, na anyụike nke mkpara dị iche iche na-agbakọta n'otu oge. Onu ogugu nke ijiko obe na-adi okpukpu abuo nke nkwonkwo efere, na ike zuru ezu ike na 20% kariri nke cuplock scaffold. Ngwa achikọtara nke ogwe akịrịka na - eme ka nkwụsi ike mkpọchi mkpọchi kwụsie ike.

 

Nchekwa na a pụrụ ịdabere na ya;a na-eji ihe mkpuchi mkpọchi onwe onye na-ejide onwe ya. N'ihi mgbachi na ike ndọda, ọbụlagodi na agbanyeghị bolt ahụ, a gaghị ewepụta plọg crossbar.

 

Ezigbo uru zuru oke; tozuru etozu akụrụngwa usoro, mfe ibufe na jikwaa, ọ dịghị rụrụ na mfe ida mmiri, ala ọnwụ.

 

Dị ka mkpọchi- scaffolding egosiputa ezigbo nsonaazụ ngwa na Asia na-arụ ọrụ injinịa, mana Asia emebeghị usoro zuru oke maka ogo na nkọwapụta nke scaffolding ahụ, a bulitebeghịkwa ya ma tinye ya n'ọrụ.

 

Na-adabere na uru nke aka ya, scalock ihe mkpuchi a na-akacha eji na-ewu formwork support usoro, akwa na ọwara ewu, nnukwu-ọnụ ọgụgụ mmiri Conservancy na ụgbọ mmiri injinịa, na ụfọdụ nnukwu-adịru ụlọ ụlọ.

 


Post oge: Apr-15-2021